Ga naar de inhoud

Slimmer werken

Wie werkt in het onderwijs, heeft te maken met een relatief hoge werkdruk. Lessen voorbereiden, toetsen nakijken, vragen van collega’s, leerlingen en ouders afhandelen… Wie niet uitkijkt, werkt meer dan fulltime. INNOVATORS biedt een training aan waarmee onderwijsprofessionals de balans leren vinden tussen werkdruk, ambities en rust.

*Training gaat door bij een minimum van 15 deelnemers. Bij minder dan 15 deelnemers kan de training in overleg doorgang vinden met een iets hogere per persoonsprijs.

Prijs

per dagdeel, v.a.

€150,- p.p. (inclusief btw en lunch)*

Inhoud

Met ‘Slimmer werken’ zorg je dat je aan twee belangrijke knoppen gaat draaien: het vergroten van het werkplezier en het verlagen van de werkdruk. Deze zaken hangen nauw met elkaar samen. Je leert je eigen valkuilen kennen en op tijd herkennen. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan betere werkgewoontes, op een praktisch en concreet niveau dat je zelf meteen de volgende dag kunt toepassen. Want de theorie kennen de meeste mensen wel – nu nog de vertaling naar de persoonlijke praktijk!

Je krijgt concrete handvatten om je werk anders te organiseren en in je persoonlijke situatie anders om te gaan met zaken als prioriteiten stellen, plannen, e-mail, grenzen bewaken en productiviteit.

Slimmer werken met Microsoft 365, Google Workspace of Apple?

Afhankelijk van welke tools jij op school gebruikt, zullen we de training op maat maken.

Op locatie: Onderwijs Experience Center

Op deze locatie in Utrecht (Reykjavikstraat 1) zijn diverse zalen te vinden die gebruikt kunnen worden en hebben we altijd voldoende koffie, thee en broodjes klaar staan om je in de watten te leggen tijdens deze training.

Parkeren kan in Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaartsingel 1a. Je krijgt van ons na de training een uitrijkaart. Station Utrecht Leidsche Rijn ligt vrijwel naast het Experience Center. Beiden zijn op 2 minuten loopafstand.

Ik wil meer informatie!

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet