Ga naar de inhoud

Blended Learning

Met Blended Learning zoeken we naar de beste mix van activiteiten in de fysieke ruimte, gecombineerd met activiteiten via ICT. Zo verbeteren we niet alleen het leerproces, maar maken we ook het werk van de docent aantrekkelijker. De momenten met je leerlingen kun je door slimme technologie nog waardevoller inzetten dan je al deed.

*Training gaat door bij een minimum van 15 deelnemers. Bij minder dan 15 deelnemers kan de training in overleg doorgang vinden met een iets hogere per persoonsprijs.

Prijs

per dagdeel, v.a.

€150,- p.p. (inclusief btw en lunch)*

Training aanvragen

Inhoud

De training zal bestaan uit vier delen: Inspiratie, demonstratie, zelf aan de slag en als laatste het delen van de resultaten met daarbij een stukje reflectie.

Inspiratie

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk zie je hoe andere docenten blended learning inzetten.

Demonstratie

We laten enkele ICT toepassingen zien waarmee je blended learning kunt realiseren. Zelf ga je nadenken over welke les of lesactiviteit jij ‘blended’ zou willen maken.

Aan de slag

De deelnemers hebben de keus uit een aantal opdrachten waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Belangrijk dat je tijdens de training meteen praktijkervaring op doet die je de volgende dag direct kunt inzetten.

Delen en samenwerking

Als afsluiting bespreken we elkaars ervaringen en bepalen we de belangrijkste do’s en don’ts van blended learning. We staan ook nog even stil bij hoe dergelijke producties met elkaar gedeeld en georganiseerd kunnen worden via tools als Trello, Dropbox en Google Drive.

Op locatie: Onderwijs Experience Center

Op deze locatie in Utrecht (Reykjavikstraat 1) zijn diverse zalen te vinden die gebruikt kunnen worden en hebben we altijd voldoende koffie, thee en broodjes klaar staan om je in de watten te leggen tijdens deze training.

Parkeren kan in Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaartsingel 1a. Je krijgt van ons na de training een uitrijkaart. Station Utrecht Leidsche Rijn ligt vrijwel naast het Experience Center. Beiden zijn op 2 minuten loopafstand.

Ik wil meer informatie!

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet