Ga naar de inhoud

Over ons

Van ‘personalisering’ tot ‘blended learning’. Op welke school je ook komt, overal hoor je hetzelfde: iedereen is bezig met onderwijsvernieuwing. Het is een zoektocht naar het beste en meest passende onderwijs voor jongeren die opgroeien in een tijd waarin de maatschappij hevig verandert, mede dankzij technologie.

Hoewel scholen in Nederland al goed op weg zijn, vorderen de vernieuwingen nog maar geleidelijk. Dat komt enerzijds door de technologie zelf en twijfels over de inzet daarvan, maar ook door de cultuur op scholen. En dat is niet vreemd: veranderen en innoveren is gewoon ontzettend moeilijk.

Middels het INNOVATORS-platform laten diverse toonaangevende onderwijspartijen zien hoe zij hun visie op innovatie vertalen in hun producten en methoden om zo een optimale bijdrage te leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs.

Laat ons je helpen, we denken graag met je mee. Onze adviseurs staan voor je klaar om jouw onderwijs van een nieuw impuls te voorzien.

Tot snel!

Uitgelicht: Advies op maat over AV

Heb jij een grootschalig AV-project? Schakel dan onze PRO-AV adviseurs in. Deze adviseurs richten zich specifiek op grootschalige en professionele apparatuur, denk bijvoorbeeld aan schermen en audio zoals in grotere theaterzalen. Wij richten ook complete aula’s, auditoriums of gymzalen in, en voorzien nieuwbouwprojecten van alle audiovisuele middelen die er nodig zijn.

Bekijk onze oplossingen

Impressie

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet