Ga naar de inhoud

Trainingen, workshops & opleidingen

Laat je inspireren, motiveren en bijscholen bij de INNOVATORS. We bieden trainingen en workshops die perfect zijn ter inspiratie of ter nascholing.
Daarnaast bieden we zelfs twee volwaardige opleidingen.

  • Filter op

PO/VO/MBO

Blended Learning

De spaarzame momenten samen met je leerlingen door slimme technologie nog waardevoller inzetten!

PO/VO

Opleiding tot Onderwijskundig ICT’er

Wil je zelf het schoolproces koppelen aan ICT middelen en je collega’s hierbij coachen en ondersteunen? Wordt dan onderwijskundig ICT’er.

PO/VO

Verankering Digitale Geletterdheid

Is het voor jouw school ook een uitdaging om grip te krijgen op digitale geletterdheid en wil je een efficiënte en gefundeerde uitrol van dit leergebied? We ondersteunen je hierbij.

PO/VO/MBO

Digibord & Touchscreen

Samen de kwaliteit van lesgeven verhogen met behulp van het digitale schoolbord.

PO/VO

Flipping the classroom

Samen de kwaliteit van lesgeven verhogen met behulp van het digitale schoolbord.

PO/VO/MBO

Virtual Reality

Virtuele werelden zijn dichterbij dan ooit en bieden waanzinnige kansen voor het onderwijs. Laat je inspireren en verwonderen over hoe ook jij met speels gemak VR kan toepassen in jouw klaslokaal!

PO/VO/MBO

Slimmer werken

Onderwijsprofessionals leren de balans vinden tussen werkdruk, ambities en rust. Draai aan twee belangrijke knoppen: het vergroten van het werkplezier en het verlagen van de werkdruk.

PO/VO/MBO

Gamification onderwijs

Welke ‘game-mechanics’ zijn er en welk effect hebben ze op onze de motivatie en participatie van jouw leerlingen. Leer hoe je ze in kunt zetten in jouw klas, om ze ook dáár nog beter uit te dagen.

PO/VO

Leermiddelenbeleid

Het leermiddelenbeleid verbindt de leeractiviteiten van leerlingen op school en thuis met de onderwijskundige visie van de leerkracht en de school. Ga hands-on aan de slag met deze training.

PO/VO

Alle leerlingen bij de les

Onderwijs in de 21e eeuw vraagt om meer dan lesgeven uit boeken. Denk aan de inzet van ICT en aan nieuwe tools waarmee je de lesstof op een aansprekende manier kunt presenteren.

PO/VO/MBO

Digitale fitheid

Digitale Fitheid biedt een omgeving waar leraren kunnen werken aan hun digitale fitheid. De nadruk ligt op bewustwording en vaardigheden die nodig zijn om digitaal fit(ter) te worden en te blijven.

MBO

Rekenen

In deze rekenworkshop ga je hands-on aan de slag met rekendidactiek en prikkelende rekenproblemen. Daarnaast ga je ervaren hoe leuk het is om les te geven met gethematiseerd rekenen aan de hand van de nieuwe rekeneisen in het mbo.

PO/VO/MBO

Reflectie & Feedback

Samen de kwaliteit van lesgeven verhogen met behulp van video, reflectie en feedback? In deze workshop gaan we in een beveiligde omgeving video-opnames van lessen vastleggen en passen we hier zelfreflectie op toe.

VO/MBO

Burgerschap & Maatschappij

Je maakt een reis door wereldwijde onderwerpen en tijdsperioden aan de hand van maatschappelijk actuele thema’s. Jij kiest de invalshoek: oriëntatie, aardrijkskunde, geschiedenis en/of actualiteit.

PO/MBO

Typevaardigheid

Het nut van goede typevaardigheid wordt vaak onderschat. Waarom is dit toch zo belangrijk? En hoe word je dan in 15 weken typevaardig met 10 vingers, zonder te kijken? In deze workshop nemen we je mee in de typedidactiek en maak je zelf een vliegende start.

VO

Informatica

Informatica is een vakgebied dat zich op allerlei manieren met computers bezighoudt. Daarnaast beslaat informatica het beheren en manipuleren van gegevens (data) zodat anderen er gemakkelijk mee kunnen werken. Je leert hands-on over de werking van technologie.

PO/VO/MBO

Digitale geletterdheid

Digitale geletterdheid gaat over alle vaardigheden en kennis die je nodig hebt om je in de huidige samenleving te kunnen redden. De vier kerncomponenten zijn: ICT Basisvaardigheden, Mediawijsheid, Informatievaardigheden en Computational Thinking.

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet