Ga naar de inhoud

Trainingen, workshops & opleidingen

Laat je inspireren, motiveren en bijscholen bij de INNOVATORS. We bieden trainingen en workshops die perfect zijn ter inspiratie of ter nascholing.
Daarnaast bieden we zelfs twee volwaardige opleidingen.

  • Filter op

MBO

Rekenen

In deze rekenworkshop ga je hands-on aan de slag met rekendidactiek en prikkelende rekenproblemen. Daarnaast ga je ervaren hoe leuk het is om les te geven met gethematiseerd rekenen aan de hand van de nieuwe rekeneisen in het mbo.

PO/VO/MBO

Reflectie & Feedback

Samen de kwaliteit van lesgeven verhogen met behulp van video, reflectie en feedback? In deze workshop gaan we in een beveiligde omgeving video-opnames van lessen vastleggen en passen we hier zelfreflectie op toe.

VO/MBO

Burgerschap & Maatschappij

Je maakt een reis door wereldwijde onderwerpen en tijdsperioden aan de hand van maatschappelijk actuele thema’s. Jij kiest de invalshoek: oriëntatie, aardrijkskunde, geschiedenis en/of actualiteit.

PO/MBO

Typevaardigheid

Het nut van goede typevaardigheid wordt vaak onderschat. Waarom is dit toch zo belangrijk? En hoe word je dan in 15 weken typevaardig met 10 vingers, zonder te kijken? In deze workshop nemen we je mee in de typedidactiek en maak je zelf een vliegende start.

VO

Informatica

Informatica is een vakgebied dat zich op allerlei manieren met computers bezighoudt. Daarnaast beslaat informatica het beheren en manipuleren van gegevens (data) zodat anderen er gemakkelijk mee kunnen werken. Je leert hands-on over de werking van technologie.

PO/VO/MBO

Digitale geletterdheid

Digitale geletterdheid gaat over alle vaardigheden en kennis die je nodig hebt om je in de huidige samenleving te kunnen redden. De vier kerncomponenten zijn: ICT Basisvaardigheden, Mediawijsheid, Informatievaardigheden en Computational Thinking.

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet