Ga naar de inhoud

Informatica

Informatica (kennis van) wordt steeds belangrijk op school en in de maatschappij. Het is een waardevolle aanvulling op ieder te kiezen profiel in het voortgezet onderwijs. In ICT kun je veel creativiteit kwijt, er is veel ruimte voor ontwerpen, coderen en maken en je leert probleemoplossend denken.

Puzzelen, logisch denken, probleem oplossen, analyseren, signaleren, programmeren, samenwerken (als je dat wilt), ordenen en concreet bezig zijn. Dit alles komt aan bod in deze workshop.

Prijs

per workshop, v.a.

€495,-

Inhoud

 

In deze workshop kunnen we diverse kanten op. Ben je op zoek naar een algemene kijk op informatica met daarbij enkele hands-on onderwerpen voor een studiedag om het belang van informatica op school te benadrukken? Of wil je de diepte in met één van de domeinen binnen het kernprogramma of de keuzethema’s van het nieuwe Examenprogramma (met jouw sectie)? Beiden is mogelijk.

Kies je voor dit laatste dan kan je een keuze maken uit de onderstaande domeinen en zal de workshop vooral bestaan uit een stukje praktische nascholing en lesvoorbeelden waarbij je vooral zelf hands-on aan de slag kan.

Kerndomeinen

A – Vaardigheden
B – Grondslagen
C – Informatie
D – Programmeren
E – Architectuur
F – Interactie

Keuzethema’s

H – Databases
I – Cognitive Computing (A.I.)
J – Programmeerparadigma’s – C#
J – Programmeerparadigma’s – Prolog
L – Netwerken

Bij jou op school

Het gemak van jouw eigen school is natuurlijk onovertroffen, daarom komen we de workshop graag bij jou verzorgen. Jij bepaalt zelf wie en hoeveel mensen er bij aanwezig mogen zijn. Heb je de workshop met goed gevolg afgerond, dan ontvang je van ons een (digitaal) certificaat na afloop. Dit geeft ook recht op deelname aan de jaarlijkse Academy!

Ik wil meer informatie!

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet