Ga naar de inhoud

Digibord & Touchscreen

Hoe maakt je optimaal gebruik van jouw digitale schoolbord? Ken je alle functies van het merk? Zet je het bord ook in als er geen instructie wordt gegeven? In deze training ga je aan de slag met het bord. Ontdek waarschijnlijk onbekende functies en ga aan de slag met de didactiek die samenhangt met het gebruiken van een hulpmiddel als het digibord.

*Training gaat door bij een minimum van 15 deelnemers. Bij minder dan 15 deelnemers kan de training in overleg doorgang vinden met een iets hogere per persoonsprijs.

Prijs

per dagdeel, v.a.

€150,- p.p. (inclusief btw en lunch)*

Inhoud

Deze training is geen knoppencursus. Natuurlijk heb je de knoppen, bediening en gebruikersomgeving van het bord nodig. Maar de nadruk ligt echt op het gebruik in de lessituatie

Didactiek en het digibord

Het digibord is op veel momenten in uw onderwijs in te zetten. Tijdens de directe instructie, een presentatie of tijdens het samenwerken. De manier waarop het bord wordt ingezet zorgt wel of niet voor een zinvolle bijdrage. Tijdens deze training gaan we op zoek naar de manier waarop het bord jouw onderwijs beter maakt

Haal meer uit uw bord

Ga aan de slag met toepassingen die jouw bord biedt. Op basis van jouw visie op onderwijs gaan we aan slag met applicaties die deze visie digitaal vorm geven.

Op locatie: Onderwijs Experience Center

Op deze locatie in Utrecht (Reykjavikstraat 1) zijn diverse zalen te vinden die gebruikt kunnen worden en hebben we altijd voldoende koffie, thee en broodjes klaar staan om je in de watten te leggen tijdens deze training.

Parkeren kan in Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaartsingel 1a. Je krijgt van ons na de training een uitrijkaart. Station Utrecht Leidsche Rijn ligt vrijwel naast het Experience Center. Beiden zijn op 2 minuten loopafstand.

Ik wil meer informatie!

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet