Ga naar de inhoud

Digitale fitheid

Als leraren bewust tijd en aandacht steken in hun digitale fitheid dan levert dat duurzaam voordeel op. Ze kunnen met hun digitaal werkgereedschap in minder tijd en met minder energie meer werk gedaan krijgen. Digitale Fitheid biedt een omgeving waar leraren kunnen werken aan hun digitale fitheid. De nadruk ligt op bewustwording en vaardigheden die nodig zijn om digitaal fit(ter) te worden en te blijven.

*Training gaat door bij een minimum van 15 deelnemers. Bij minder dan 15 deelnemers kan de training in overleg doorgang vinden met een iets hogere per persoonsprijs

Prijs

per dagdeel, v.a.

€150,- p.p. (inclusief btw en lunch)*

Inhoud

Digitale Fitheid zal voor iedereen een eigen unieke invulling moeten krijgen die uitgaat van bestaande vaardigheden, de inhoud van het werk, en waar persoonlijke kracht, uitdagingen en interesses liggen.

Daarom bieden we elke cursist de mogelijkheid om in een korte 1-op-1-sessie (30 minuten, online) in gesprek te gaan om te inventariseren welke behoefte het meest leeft, zodat we daarop in kunnen spelen tijdens de training. Per persoon wordt een planning van de concrete stappen gemaakt die nodig zijn om het gewenste niveau te bereiken. Tijdens de training wordt deze dan doorgenomen.

De 5 pijlers van Digitale fitheid:

1. Digitaal bewustzijn
2. Digitale hygiëne
3. Digitale vaardigheden
4. Persoonlijk kennismanagement
5. Persoonlijke groei met behulp van technologie

Op locatie: Onderwijs Experience Center

Op deze locatie in Utrecht (Reykjavikstraat 1) zijn diverse zalen te vinden die gebruikt kunnen worden en hebben we altijd voldoende koffie, thee en broodjes klaar staan om je in de watten te leggen tijdens deze training.

Parkeren kan in Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaartsingel 1a. Je krijgt van ons na de training een uitrijkaart. Station Utrecht Leidsche Rijn ligt vrijwel naast het Experience Center. Beiden zijn op 2 minuten loopafstand.

Ik wil meer informatie!

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet