Ga naar de inhoud

Alle leerlingen bij de les

Uw stof uitsluitend presenteren uit een boek is geen aanpak die de leerling in de 21e eeuw zal laten warmlopen voor je materie. Met de inzet van ICT en nieuwe tools kun je de lesstof op een aansprekende manier over de bühne krijgen. Je maakt in de training kennis met een aantal programma’s die je kunnen helpen om op een andere manier les te geven. Je kunt zelf aangeven met welke programma’s je na afloop nader kennis wil maken.

*Training gaat door bij een minimum van 15 deelnemers. Bij minder dan 15 deelnemers kan de training in overleg doorgang vinden met een iets hogere per persoonsprijs

Prijs

per dagdeel, v.a.

€150,- p.p. (inclusief btw en lunch)*

Inhoud

Tijdens de training maak je kennis met onderstaande thema’s en toepassingen.

Mindmappen

Online mindmappen met iMindMap en ideeën ordenen. Handig om ter plekke in de klas te gebruiken!

Symbaloo

Met Symbaloo leren je leerlingen en jij een startpagina te maken, geheel naar eigen smaak: een verzameling van de favoriete websites.

Padlet

Een online prikbord waarop je snel materiaal kunt zetten om te gebruiken in de les. Zoals ze zelf zeggen: “We give you a blank wall. You put anything you want on it, anywhere.”

 

YouTube

Youtube kent veel (nieuwe) interactive elementen. Het is meer dan een video-zoekmachine.

Prezi

Met Prezi, een nieuwe manier van presenteren, kun je online (samen)werken aan je presentatie. Je verwerkt beeld en geluid, en combineert het met dynamische dia’s waarop je kunt inzoomen of uitzoomen in een ritme dat je zelf kiest.

Nearpod

Met dit programma benut je het digibord en iPads op hetzelfde moment. Je presentatie wordt synchroon getoond en het publiek heeft een ‘stem’ door de interactieve opdrachten (zoals stemformulieren en vragenlijsten) in te vullen.

 

Kahoot!

Kahoot! is een onderwijsplatform uit Noorwegen. Kahoot! werkt met multiple choice-quizzen genaamd kahoots. Gebruikers hoeven niet geregistreerd te zijn om aan een kahoot deel te nemen, maar er is wel een registratie vereist om zelf kahoots te maken.

Mentimeter

Wil je lesgeven op een hoger niveau? Dan biedt Mentimeter een manier voor publiek en docent om direct te communiceren, onder meer met behulp van mobiele telefoons, tablets en stemformulieren.

Socrative

Dit is een interactief systeem waarmee je leerlingen stimuleert om reacties te geven op de stof met behulp van hun laptops, smartphones en tablets.

Op locatie: Onderwijs Experience Center

Op deze locatie in Utrecht (Reykjavikstraat 1) zijn diverse zalen te vinden die gebruikt kunnen worden en hebben we altijd voldoende koffie, thee en broodjes klaar staan om je in de watten te leggen tijdens deze training.

Parkeren kan in Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaartsingel 1a. Je krijgt van ons na de training een uitrijkaart. Station Utrecht Leidsche Rijn ligt vrijwel naast het Experience Center. Beiden zijn op 2 minuten loopafstand.

Ik wil meer informatie!

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet