Slimmer werken

Slimmer werken

Wie werkt in het onderwijs, heeft te maken met een relatief hoge werkdruk. Lessen voorbereiden, toetsen nakijken, vragen van collega’s, leerlingen en ouders afhandelen… Wie niet uitkijkt, werkt meer dan fulltime. INNOVATORS biedt een training aan waarmee onderwijsprofessionals de balans leren vinden tussen werkdruk, ambities en rust.
  • Leren
  • Doen
  • Ervaren
?
Op locatie

Dyade Visma Onderwijs Experience Center Utrecht

€ 400 per deelnemer

Inhoud

Met Slimmer werken in het onderwijs zorg je dat je aan twee belangrijke knoppen gaat draaien: het vergroten van het werkplezier en het verlagen van de werkdruk. Deze zaken hangen nauw met elkaar samen. Je leert je eigen valkuilen kennen en op tijd herkennen. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan betere werkgewoontes, op een praktisch en concreet niveau dat je zelf meteen de volgende dag kunt toepassen. Want de theorie kennen de meeste mensen wel – nu nog de vertaling naar de persoonlijke praktijk!

Je krijgt concrete handvatten om je werk anders te organiseren en in je persoonlijke situatie anders om te gaan met zaken als prioriteiten stellen, plannen, e-mail, grenzen bewaken en productiviteit.

Vraag informatie aan:

Contact

Vragen? Opmerkingen? Tips? Laat het ons weten!