Blended Learning

Blended Learning

Met blended learning zoeken we naar de beste mix van activiteiten in de fysieke ruimte, gecombineerd met activiteiten via ICT. Zo verbeteren we niet alleen het leerproces, maar maken we ook het werk van de docent aantrekkelijker. De momenten met je leerlingen kun je door slimme technologie nog waardevoller inzetten dan je al deed. Hieronder zie je in hoofdlijnen hoe het programma er uit ziet.
  • Leren
  • Doen
  • Ervaren
?
Op school of op locatie
€ ? per deelnemer

Inhoud

Inspiratie

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk zie je hoe docenten blended learning inzetten.

Demonstratie

De trainer laat enkele ICT toepassingen zien waarmee je blended learning kunt realiseren. Zelf ga je nadenken over welke les of lesactiviteit jij ‘blended’ zou willen maken.

Aan de slag

De deelnemers hebben de keus uit een aantal opdrachten waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Belangrijk dat je tijdens de training meteen praktijkervaring op doet die je de volgende dag direct kunt inzetten.

Delen en samenwerking

Als afsluiting bespreken we elkaars ervaringen en bepalen we de belangrijkste do’s en don’ts van blended learning. We staan ook nog even stil bij hoe dergelijke producties met elkaar gedeeld en georganiseerd kunnen worden via tools als Trello, Dropbox en Google Drive.

Vraag informatie aan:

Misschien toch liever één van onze andere trainingen?

Contact

Vragen? Opmerkingen? Tips? Laat het ons weten!