Ga naar de inhoud
Nieuws

Verhoog de kwaliteit van afstandsonderwijs

30 september 2020

Het coronavirus zorgt helaas nog steeds voor ingrijpende maatregelen in ons land, ook in het onderwijs. Waar veel scholen het klaslokaal weer (deels) benutten, zijn er ook nog veel onderwijsinstellingen waar behoefte is aan een veilige werkplek buiten het klaslokaal.

Denk hierbij aan een thuiswerkopstelling voor de docent, een klassenopstelling waarbij leerlingen vanuit huis kunnen meekijken of een vergaderruimte om veilig met collega’s te overleggen. Vaak wordt er in de bovenstaande situaties nog gebruik gemaakt van telefooncamera’s of (onveilige) webcams, waarvan de kwaliteit minimaal is.

De kwaliteit van een online les kan hierdoor enorm worden belemmerd. Een docent die maar half in beeld is, het geluid dat hapert of een vastlopend beeld. De interactie met de klas, wat door de afstand al moeilijk is, wordt hierdoor nog moeilijker.

Graag helpen wij scholen waar het kan om de kwaliteit van het afstandsonderwijs te verhogen. Daarom hebben wij een professioneel videoconferentie systeem samengesteld. Deze set bestaat uit een professionele camera met microfoon. Door de groothoeklens in de camera is de docent (en het lesmateriaal) duidelijk zichtbaar en met de ingebouwde speakerphone is de docent altijd goed verstaanbaar.

De set is zowel beschikbaar in een verplaatsbare versie als een vaste opstelling. Hiermee kan de set bijvoorbeeld vast in een klaslokaal worden gemonteerd, maar is het ook mogelijk om een set bij een docent thuis neer te zetten.

Meer informatie?

Wil jij meer weten over het videoconferencing systeem? Hoe werkt het nou precies, wat krijg ik er allemaal bij en sluit het aan bij mijn wensen? Onze adviseur Joeri helpt je graag verder. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet