Ga naar de inhoud
Nieuws

Touchscreen inspiratiesessies

1 mei 2019

Touchscreen inspiratiesessies

Tijdens ons event van 5 april kon je er bijna niet omheen: touchscreens. Vanaf het moment dat de eerste iPhone gelanceerd werd namen touchscreens de wereld over en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken. In het onderwijs zijn touchscreens met open armen ontvangen, maar we merken dat dit in de zakelijke markt nog niet overal het geval is. Bijzonder, want juist in een zakelijke omgeving brengen onze touchscreens vele voordelen. Of het nu gaat om interactie, eenvoud, tijdsbesparing of simpelweg uitstraling – een touchscreen kan een enorme bijdrage leveren aan de productiviteit en effectiviteit van een meeting.

Twijfel je nog? Dat begrijpen we. Zien (en doen) is ook in dit geval geloven. Daarom organiseren wij samen met CTOUCH op 21 en 22 mei bij ons in Didam vier inspiratiesessies. We laten zien hoe touchscreens kunnen bijdragen aan productievere meetings, een professionele uitstraling en betere resultaten.

Wil jij aanwezig zijn? Laat het dan snel weten, we werken met kleine groepen dus het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Wanneer?
21 mei: 09:00 tot +/- 12:30 (inclusief lunch)
21 mei: 13:00 tot +/- 16:30 (inclusief lunch)

22 mei: 09:00 tot +/- 12:30 (inclusief lunch)
22 mei: 13:00 tot +/- 16:30 (inclusief lunch)

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk. 

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet