Ga naar de inhoud
Nieuws

25 jaar DO-IT

20 januari 2019

In april bestaat DO-IT 25 jaar – tijd voor een feestje dus! Wij nodigen u graag uit om dit jubileum op vrijdag 5 april met ons te komen vieren.

Hoe het begon

In 1994 begonnen wij als automatiseringsbedrijf, maar inmiddels zijn we véél meer dan dat. Tijdens ons feest laten wij graag aan u zien wat wij tegenwoordig allemaal doen, zowel voor het bedrijfsleven als voor de scholenmarkt. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste touchscreens en laserbeamers, maar ook aan all-you-can-print oplossingen of volledige cloud werkplekken. Onder het genot van een hapje en drankje maakt u kennis met de diversiteit van ons bedrijf en laten wij in inspiratiesessies zien wat wij op het gebied van IT- en audiovisuele toepassingen voor u kunnen betekenen. Daarnaast organiseren wij diverse winacties, u maakt kans op prachtige prijzen!

Een kijkje in de toekomst
Deze dag staat in het teken van innovatie, we laten zien wat de toekomst voor u in petto heeft. U wordt welkom geheten door onze receptierobots en moet niet raar opkijken als u tijdens de borrel een bitterbal krijgt uitgereikt door onze programmeerbare serveerster. Kom kijken naar de werkplek van de toekomst of neem een kijkje in het meest innovatieve klaslokaal.

Wij hopen van harte u hier te mogen ontvangen. Om er voor te zorgen dat er genoeg taart, bitterballen en champagne aanwezig is zien wij uw aanmelding graag tegemoet:

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, maar u bent op 5 april van harte welkom bij:

Waar: Van der Valk Duiven
Wanneer: tussen 14:00 – 19:00

 

INNOVATORS
Bieslook 2E
6942 SG Didam
Volg ons

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en volg ons via de volgende kanalen:

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van alle updates!


© 2024 INNOVATORS Gerealiseerd door: BIG FAT Internet