Leren moet een ervaring zijn.

INNOVATORS MBO Academy

Ik wil er bij zijn!

Waar?

De precieze locatie, ergens centraal in het land, maken we zo snel mogelijk bekend!

Cadeautje!

De eerste 100 aanmelders ontvangen een SECRID cardprotector met eigen naam!

Wie?

Voor iedereen die werkzaam is in het middelbaar beroepsonderwijs.

Wanneer?

Woensdag 16 november van 10:00 tot 17:00 uur.

Innovatie en inspiratie

Op 16 november is het zo ver! De Innovators Academy voor alle docenten uit het MBO. Deze inspirerende dag bestaat uit 3 elementen: interactieve workshops, kennisdeling en nascholing door interessante sprekers & experts. We sluiten af met een giller van een show.

Kortom, een dag die je niet wil missen. En… je hoeft geen gebruik te maken van je professionaliseringsbudget, want deelname is helemaal gratis!

We hebben een gevarieerd programma voor je in petto. Je gaat naar huis met een gevulde rugzak vol ideeën en nieuwe energie. Bepaal zelf aan welke workshops jij deelneemt en laat je inspireren door diverse sprekers uit het onderwijs. Altijd al met één van onze methoden willen werken? Onze adviseurs brengen je op de hoogte van alle mogelijkheden. Werk jij al met een van onze methoden? Dan vertellen we je alles over de nieuwste ontwikkelingen!

  • Interactieve workshops door experts uit jouw vakgebied
  • Lezingen door interessante sprekers zoals Karim Amghar.
  • Methodepresentaties door de INNOVATORS
  • Kennisdeling met vakgenoten
  • De Academy is geheel verzorgd, dus je lunchpakket en borrelplank mag je thuis laten!

Giller van een eindshow: De Speld

De Speld gaat de strijd aan met alles wat ons de komende decennia te wachten staat. Van algoritmes tot zeespiegelstijging en van Artificial Intelligence tot zeespiegelstijging.

Verwacht een confettikanon aan satirische scenes, dilemma’s waarvan je nooit dacht dat ze bestonden en hilarische nieuwsflitsen. De ontdekking van de zwaartekracht is slechts een incident vergeleken met de onthullingen in deze voorstelling.

Meld je nu direct aan!

Contact

Vragen? Opmerkingen? Tips? Laat het ons weten!