Leren moet een ervaring zijn.

INNOVATORS VO Academy

Ik wil er bij zijn!

Waar?

De precieze locatie, ergens centraal in het land, maken we zo snel mogelijk bekend!

Cadeautje!

De eerste 100 aanmelders ontvangen een SECRID cardprotector met eigen naam!

Wie?

Voor iedereen die werkzaam is in het voortgezet onderwijs.

Wanneer?

Dinsdag 8 november van 10:00 tot 17:00 uur.

Innovatie en inspiratie

Op 8 november is het zo ver! De Innovators Academy voor alle docenten uit het voortgezet onderwijs. Deze inspirerende dag bestaat uit 3 elementen: interactieve workshops, kennisdeling en nascholing door interessante sprekers & experts. We sluiten af met een giller van een show.

Kortom, een dag die je niet wil missen. En… je hoeft geen gebruik te maken van je professionaliseringsbudget, want deelname is helemaal gratis!

We hebben een gevarieerd programma voor je in petto. Je gaat naar huis met een gevulde rugzak vol ideeën en nieuwe energie. Bepaal zelf aan welke workshops jij deelneemt en laat je inspireren door diverse sprekers uit het onderwijs. Altijd al met één van onze methoden willen werken? Onze adviseurs brengen je op de hoogte van alle mogelijkheden. Werk jij al met een van onze methoden? Dan vertellen we je alles over de nieuwste ontwikkelingen!

  • Interactieve workshops door experts uit jouw vakgebied
  • Lezingen door interessante sprekers als Herman Pleij en Henkjan Honing.
  • Methodepresentaties door de INNOVATORS
  • Kennisdeling met vakgenoten
  • De Academy is geheel verzorgd, dus je lunchpakket en borrelplank mag je thuis laten!

Keynote uitgelicht: Urgert & Van Deudekom

Een mens maakt tijdens zijn of haar leven duizenden keuzes. In een hyper interactief programma laten Rob en Joep zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!

Meld je nu direct aan!

Contact

Vragen? Opmerkingen? Tips? Laat het ons weten!