Virtual Reality

Virtual Reality

Virtuele werelden zijn dichterbij dan ooit en bieden waanzinnige kansen voor het onderwijs. Hoe mooi is het om daadwerkelijk een kijkje te nemen in de stad Rome als je hier met geschiedenis over aan het werken bent. Zelf ervaren en vooral de vraag hoe deze nieuwe technologieen in te passen zijn tijdens onze les, staan centraal.
  • Leren
  • Doen
  • Ervaren
1 dagdeel

Zie het aanvraagformulier rechts voor de exacte data.

Op locatie

Dyade Visma Onderwijs Experience Center Utrecht

€ 150 p.p. (incl. BTW en lunch)

Training gaat door bij een minimum van 15 deelnemers. Bij minder dan 15 deelnemers kan de training in overleg doorgang vinden met een iets hogere per persoonsprijs.

Inhoud

Tijdens deze eerste kennismaking  dompelen we je onder in de waanzinnige wereld van virtual en augmented reality:

  • via de (uw eigen) telefoon ervaar je waanzinnige toepassingen van VR en AR die direct aansluiten bij diverse vakken
  • we bekijken en bespreken voorbeelden hoe andere docenten VR en AR al inzetten
  • in teams ontwikkelen we een toepassing voor VR of AR binnen jullie school

In deze workshop maak je tevens kennis met verschillende VR-brillen en camera’s, zoals de Oculus Go, Oculus Quest en de Homido mini. Hierdoor weet je precies waar rekening mee gehouden moet worden als je met VR en AR in de klas aan de slag wilt!

Met de opgedane kennis kun je op schoolniveau adviseren over de bijdrage die deze technologie kan leveren (of niet) aan jullie onderwijs.

Vraag informatie aan:

Onderwijs Experience Center

Op deze locatie zijn diverse zalen te vinden die gebruikt kunnen worden en hebben we altijd voldoende koffie, thee en broodjes klaar staan om je in de watten te leggen tijdens deze training.

Met de auto of OV?

Parkeren kan in Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaartsingel 1a. Je krijgt van ons na de training een uitrijkaart. Station Utrecht Leidsche Rijn ligt vrijwel naast het Experience Center. Beiden zijn op 2 minuten loopafstand.

Dyade Visma OEC Utrecht

Misschien toch liever één van onze andere trainingen?

Contact

Vragen? Opmerkingen? Tips? Laat het ons weten!