Digitale Fitheid

Digitale Fitheid

Als leraren bewust tijd en aandacht steken in hun digitale fitheid dan levert dat duurzaam voordeel op. Ze kunnen met hun digitaal werkgereedschap in minder tijd en met minder energie meer werk gedaan krijgen. Digitale Fitheid biedt een omgeving waar leraren kunnen werken aan hun digitale fitheid. De nadruk ligt op bewustwording en vaardigheden die nodig zijn om digitaal fit(ter) te worden en te blijven.
  • Leren
  • Doen
  • Ervaren
1 dagdeel

Zie het aanvraagformulier rechts voor de exacte data.

Op locatie

Dyade Visma Onderwijs Experience Center Utrecht

€ 150 p.p. (incl. BTW en lunch)

Training gaat door bij een minimum van 15 deelnemers. Bij minder dan 15 deelnemers kan de training in overleg doorgang vinden met een iets hogere per persoonsprijs.

Inhoud

Digitale Fitheid zal voor iedereen een eigen unieke invulling moeten krijgen die uitgaat van bestaande vaardigheden, de inhoud van het werk, en waar persoonlijke kracht, uitdagingen en interesses liggen. Daarom bieden we elke cursist de mogelijkheid om in een korte 1-op-1-sessie (30 minuten, online) in gesprek te gaan om te inventariseren welke behoefte het meest leeft, zodat we daarop in kunnen spelen tijdens de training. Per persoon wordt een planning van de concrete stappen gemaakt die nodig zijn om het gewenste niveau te bereiken. Tijdens de training wordt deze dan doorgenomen.

De 5 pijlers van Digitale fitheid:

  1. Digitaal bewustzijn
  2. Digitale hygiëne
  3. Digitale vaardigheden
  4. Persoonlijk kennismanagement
  5. Persoonlijke groei met behulp van technologie

Vraag informatie aan:

Onderwijs Experience Center

Op deze locatie zijn diverse zalen te vinden die gebruikt kunnen worden en hebben we altijd voldoende koffie, thee en broodjes klaar staan om je in de watten te leggen tijdens deze training.

Met de auto of OV?

Parkeren kan in Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaartsingel 1a. Je krijgt van ons na de training een uitrijkaart. Station Utrecht Leidsche Rijn ligt vrijwel naast het Experience Center. Beiden zijn op 2 minuten loopafstand.

Dyade Visma OEC Utrecht

Misschien toch liever één van onze andere trainingen?

Contact

Vragen? Opmerkingen? Tips? Laat het ons weten!