Blended Learning

Blended Learning

Met blended learning zoeken we naar de beste mix van activiteiten in de fysieke ruimte, gecombineerd met activiteiten via ICT. Zo verbeteren we niet alleen het leerproces, maar maken we ook het werk van de docent aantrekkelijker. De momenten met je leerlingen kun je door slimme technologie nog waardevoller inzetten dan je al deed.
  • Leren
  • Doen
  • Ervaren
1 dagdeel

Zie het aanvraagformulier rechts voor de exacte data.

Op locatie

Dyade Visma Onderwijs Experience Center Utrecht

€ 150 p.p. (incl. BTW en lunch)

Training gaat door bij een minimum van 15 deelnemers. Bij minder dan 15 deelnemers kan de training in overleg doorgang vinden met een iets hogere per persoonsprijs.

Inhoud

De training zal bestaan uit vier delen: Inspiratie, demonstratie, zelf aan de slag en als laatste het delen van de resultaten met daarbij een stukje reflectie.

Inspiratie

Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk zie je hoe andere docenten blended learning inzetten.

Demonstratie

We laten enkele ICT toepassingen zien waarmee je blended learning kunt realiseren. Zelf ga je nadenken over welke les of lesactiviteit jij ‘blended’ zou willen maken.

Aan de slag

De deelnemers hebben de keus uit een aantal opdrachten waarmee ze zelf aan de slag kunnen. Belangrijk dat je tijdens de training meteen praktijkervaring op doet die je de volgende dag direct kunt inzetten.

Delen en samenwerking

Als afsluiting bespreken we elkaars ervaringen en bepalen we de belangrijkste do’s en don’ts van blended learning. We staan ook nog even stil bij hoe dergelijke producties met elkaar gedeeld en georganiseerd kunnen worden via tools als Trello, Dropbox en Google Drive.

Vraag informatie aan:

Onderwijs Experience Center

Op deze locatie zijn diverse zalen te vinden die gebruikt kunnen worden en hebben we altijd voldoende koffie, thee en broodjes klaar staan om je in de watten te leggen tijdens deze training.

Met de auto of OV?

Parkeren kan in Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaartsingel 1a. Je krijgt van ons na de training een uitrijkaart. Station Utrecht Leidsche Rijn ligt vrijwel naast het Experience Center. Beiden zijn op 2 minuten loopafstand.

Dyade Visma OEC Utrecht

Misschien toch liever één van onze andere trainingen?

Contact

Vragen? Opmerkingen? Tips? Laat het ons weten!