René de Wild

René de Wild

Innovatiemanager

Ik ben sinds 2014 werkzaam voor uitgeverij Instruct. Eerst in de rol van accountmanager, waarbij ik veel scholen in het basis- en voortgezet onderwijs bezocht. Vanaf 2020 mocht ik het marketingteam leiden en sinds het voorjaar van 2023 ben ik me in de rol van innovatiemanager meer gaan richten op de INNOVATORS als geheel.

Ik woon samen met mijn verloofde en twee dochters in het prachtige Maassluis (ZH), tussen Vlaardingen en Hoek van Holland. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen en gamen, alhoewel de vrije tijd tegenwoordig schaars is met twee jonge kinderen. ‘s Nachts mag je me wakker maken voor een portie Hollandse Nieuwe met uitjes. Echter, zou ik mij lekker laten slapen, want ik heb ook last van een flink ochtendhumeur. Bordspellen zijn een hobby, maar ik kan tegelijk erg slecht tegen mijn verlies, dus een potje ganzenbord eindigt vaak in een tranendal.

Mijn vakgebieden.

Ik ben een creatieving die enthousiast wordt van nieuwe ideeën en plannen. Ik ben altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden. Daarbij kan je denken aan samenwerkingen met andere uitgeverijen/scholen/stichtingen met betrekking tot ons huidige productportfolio, maar je kunt ook denken aan geheel nieuwe producten.

Ik probeer een schakel te zijn tussen de marketing-, sales- en ontwikkelafdeling en daarbij ook een spil te zijn tussen de diverse partners die vallen onder het INNOVATORS-platform. Wil je eens sparren om te kijken waar wij elkaar kunnen versterken? Of heb je een bepaald idee waar Uitgeverij Instruct, Vodix of DO-IT volgens jou zeker eens naar moeten kijken?

Specifieke kennisgebieden:

  • Digitale geletterdheid
  • Typevaardigheid
  • Evenementen
  • Robotica

Neem contact met me op of plan direct rechts een afspraak in, in mijn agenda en we spreken elkaar snel!

Plan direct een afspraak met mij.

Wij staan voor je klaar!

Geen uitdaging is ons te groot. De INNOVATORS-familie staat voor je klaar om, zij aan zij, jouw uitdagingen aan te pakken!

Beter onderwijs...

...begint bij jezelf. 😉 Kijk daarom ook eens bij onze trainingen, workshops, evenementen en opleidingen!

Over deze producten kan ik je alles vertellen.

Contact

Vragen? Opmerkingen? Tips? Laat het ons weten!