Leren moet een ervaring zijn.

INNOVATORS KO/PO Academy

Waar?

Dyade Visma Onderwijs Experience Center
Reykjavikstraat 1, 3543 KH Utrecht

Bereikbaarheid

Het Dyade Visma Onderwijs Experience Center is gelegen op een eersteklas locatie in Utrecht, direct langs de Rijksweg A2. Ook per openbaar vervoer is de locatie uitstekend te bereiken. Vanaf het NS station Utrecht Leidsche Rijn, welke voor de deur is gelegen, is het Centraal Station Utrecht in circa 5 minuten bereikbaar.

Wanneer?

Woensdag 8 november 2023

Wie?

Voor directies, managers en bestuurders werkzaam in de kinderopvang en basisonderwijs.

Innovatie en inspiratie

Op 8 november is het zover! De INNOVATORS Academy voor alle directies, managers en bestuurders uit de branche kinderopvang en basisonderwijs. Deze inspirerende dag bestaat uit 3 elementen: interactieve workshops, kennisdeling en nascholing door interessante sprekers & experts. We sluiten af met een giller van een show. Welke dat is? Dat houden we nog even geheim.

Kortom, een middag die je niet wil missen. En… je hoeft geen gebruik te maken van je professionaliseringsbudget, want deelname is helemaal gratis!

Dit kun je verwachten:

  • Interactieve workshops door experts uit jouw vakgebied
  • Lezingen door interessante sprekers
  • Methodepresentaties door de INNOVATORS
  • Kennisdeling met vakgenoten
  • De Academy is geheel verzorgd, dus je lunchpakket en borrelplank mag je thuis laten
  • Een giller van een eindshow!

Meld je nu alvast aan

Het programma van 8 november 2023 wordt later bekendgemaakt. Maar je kunt je nu alvast voorinschrijven en jouw plekje reserveren!

Bekijk de aftermovie

In 2022 organiseerden wij de eerste succesvolle editie INNOVATORS Academy voor het MBO en VO. Een sneak preview voor een impressie van dit evenement. Vanwege het innoverende karakter organiseren daarom wederom in 2023 een INNOVATORS Academy voor het MBO en VO maar nu ook voor de de Kinderopvang en Basisonderwijs.

Er zijn tevens prachtige foto's gemaakt door fotograaf Frans Peeters. Klik op onderstaande button voor de beelden van dag.

Terugblik foto's

Onze sprekers op de INNOVATORS Academy MBO van vorig jaar.

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het programma eruit?

Zodra het programma, of een deel ervan, bekend is zullen we dat publiceren op de evenementpagina. Houd er wel rekening mee dat er in aanloop van de Academy nog e.e.a. kan wijzigen.

Zijn er deelnamekosten aan verbonden?

Deelname aan de KO/ PO Academy is voorlopig kosteloos, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Bij een no-show (zonder afmelden) zijn we hoe dan ook genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Kun je er onverhoopt niet bij zijn? Meld je dan tijdig af via [email protected].

Wanneer ontvang ik een bevestiging?

Na aanmelden ontvang je per e-mail een bevestiging van deelname. In sommige gevallen belandt de bevestigingsmail in de spambox. Controleer deze dan ook altijd wanneer je nog niks hebt ontvangen.

In aanloop naar de KO/ PO Academy zullen we je per e-mail op de hoogte houden van het programma.

Hoe kom ik er?

Met het ov: Per openbaar vervoer is de locatie te bereiken. Vanaf het NS station Utrecht Leidsche Rijn, welke voor de deur is gelegen, is het Centraal Station Utrecht in circa 5 minuten bereikbaar.

Met de auto: Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum aan de Grauwaardsingel 1a. Twee minuten loopafstand.

Londenstraat 144 P
3541 CB UTRECHT

Parkeerfaciliteiten
Laadpalen voor elektrische auto’s
Lift
Mindervalide plekken

Wordt het evenement vastgelegd?

Bij dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je deelneemt aan de KO/ PO Academy geef je de organisatie toestemming om beelden te gebruiken voor communicatiedoeleinden. We gaan selectief en integer om met het gebruik van foto’s en video’s in publicaties achteraf.

Kan ik online deelnemen?

Vanwege het interactieve karakter van het evenement zal er geen livestream beschikbaar zijn.

Contact

Vragen? Opmerkingen? Tips? Laat het ons weten!